Tandtekniker Anders Bäck Aktiebolag

Jag har varit verksam i branschen sedan 1972 och gjorde min utbildning 1972-77 hos Statens Tandteknikerskola i Stockholm. Mellan 1977-91 arbetade jag som anställd på olika labb. Därefter var jag delägare på ett större labb till 1998.

Jag ser till att hålla mig ständigt uppdaterad vad gäller ny teknik och de senaste metoderna. I kombination med min långtgående yrkeserfarenhet skapar jag en vinnande tandhälsa för dina patienter. Naturligtvis garanterar jag högsta standard vad det gäller komfort, estetik och hållbarhet detta gäller även för de mest avancerade produkterna. Jag ser det som en självklarhet att upprätthålla löpande kvalitetskontroller på produktionsflödet av tandtekniska konstruktioner.

tandtekniker

Effektiv kommunikation med minimala leveranstider

Min största tillgång är tandläkarna jag samarbetar med. Materialval, utformning är faktorer som kan strömlinjeformas genom effektiv kommunikation. Det är något han värdesätter och får god feedback för från sina nuvarande kunder. Du finner Tandteknikern Anders Bäck i Stockholm på Mosebacke Torg mitt på söder. Där hyr han in sig i en lokal där vi är 19 tandtekniker fördelade på 7 labb, således har jag god backup. Ett av mina stora mål är att erbjuda minimal leveranstid. Beställer du  i god tid kan jag planera bättre och erbjuda kortast möjliga väntetid, men även"akuta" uppdrag går även att lösa.

08-643 00 53Klicka här för att ringa oss

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Tandtekniker Stockholm

Har några frågor eller funderar? Välkommen att höra av dig!

Tandtekniker Anders Bäck AB

Anders Bäck besitter kompetens samt erfarenhet sedan 1972

Anders Bäck sitter

I ett toppmodernt tandtekniskt laboratorium i södra Stockholm.